2017-11-18 08:14:27• hírek • Blikk.hu

Pokoli döntés: lemondott a gyermekéről Hadas Kriszta

Hamarosan ismét képernyőre kerül Hadas Kriszta Jön a baba! című dokumentumsorozata, melyben tíz édesanya várandós hónapjait, majd szülését mutatják be. A műsorvezetőnő elárulta, hogy a forgatások során gyakran gondolt a saját gyermekeire és az életének egyik legnagyobb tragédiája is eszébe jutott.

Folytatódik az RTL II-n Hadas Kriszta Jön a baba! című műsora. A dokumentumsorozat első részét, melyben a kismamák várandós hónapjait, majd gyermekük születését mutatják be, ma délután láthatják a nézők. A műsorvezetőnő a Best magazinnak elárulta, hogy a forgatások során ő is gyakran gondolkodott gyermekeinek születésén, és sajnos életének egyik legnagyobb tragédiája is feltört benne.
 

"Sárit és Zsigát pillanatok alatt hoztam világra, a fiamat konkrétan majdnem a kórház felé a taxiban" - mondta Hadas Kriszta a lapnak. - "Szerencsére mindketten egészségesen születtek, de köztük volt egy babám, aki az élettel összeegyeztethetetlen, halmozott, súlyos betegségekkel növekedett a hasamban, ezért úgy döntöttem, lemondok róla."
 

A műsorvezetőnő azt mondja, pokoli nehéz volt meghozni ezt a döntést, és most is gyakran gondol erre a babára, de ha megtartotta volna, biztos, hogy nem tudott volna még egy gyermeket vállalni, és Zsiga nem születhetett volna meg.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: