2010-06-16 12:23:45• hírek • Szatmár.ro

Osztó-tanfolyamot indít a Pokerface!

A közeljővöben bővíteni szeretnék a Pokerface csapatát, ezért a pókerklub dekoratív külsejű lányok és fíúk jelentkezését várja egy póker dealer (osztó) tanfolyamra.

A tanfolyam során mindenkit megtanítanak a pókerjáték ismeretére, a jelentkezők itt elsajátíthatják a dealer munka alapjait, amivel bármely pókerklubban munkát vállalhatnak majd. A tanfolyam alatt a Pokerface Póker Klubban szervezett versenyek során éles környezetben gyakorolhatnak, kiváló minőségű eszközök használatával, gyakorlott osztók segítségével készülhetnek.

A képzés végén elméleti teszt és gyakorlati vizsgaosztás formájában kell számot adni a megszerzett tudásról, és a sikeresen vizsgázók diplomát is fognak kapni. A tanfolyamon résztvevők közül a kiválasztottak munkalehetőséget is kapnak a Pokerface Klubban. A póker játék ismerete nem feltétel, de előnyt jelent, ahogy az idegennyelv-tudás és a jó kommunikációs készség is.

A tanfolyamról további információ és jelentkezés a teremben (Coposu sétány 2.) és az alábbi telefonszámon: 0746 503 711 (Lukács József)


Te is tagja lehetsz a Pokerface csapatnak!
Te is tagja lehetsz a Pokerface csapatnak!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: