2007-04-25 13:15:30• hírek • Szatmár.ro

Pókember a legdrágább?

 Bár megoszlanak a vélemények, a hírek szerint a Pókember minden idők 3. legdrágább filmje.

Azt suttogják, hogy a Pókember harmadik része a valaha elkészült legdrágább film lett: több mint 500 millió dollárt emésztett fel. Több hollywoodi bennfentes ugyanakkor cáfolja, hogy valóban ennyi pénzt költöttek volna a produkcióra.

„Nem mondhatok konkrét összeget, mert megfulladnék tőle. A Pókember 3. egy szuper drága film – a legdrágább film, amit valaha készítettek. De a 300 milliót nem éri el” – nyilatkozta a New York Postnak Laura Ziskin, a film producere. A Sony képviselője szerint a költségek 270 millió dollárra rúgtak.

Más filmes források ezzel szemben hajthatatlanul állítják, hogy nagyobb összegről van szó: 350 millió dollárról beszélnek, míg a New York-i forgatás csupán egyetlen napja 1 millióba került. A Radar magazin szerint a végösszeg nem kevesebb, mint 500 millió dollár! A jövő hónapban a mozikba kerülő film számos, igen drága komputer-animált speciális effektet is tartalmaz.

Nem szokatlan, hogy a várható hollywoodi kasszasikerek irdatlan összegeket szívnak el: a Pókember 2. a beszámolók szerint 210 millió, a King Kong 207 millió, míg a Titanic 247 millió dollárba került.

danubius.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: