2011-02-16 09:55:40• hírek • MTI

Pókember - visszatérnek a gyökerekhez

Az eredeti képregény nyomán a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) címet kapta a szuperhős készülő új mozis kalandja.

A Columbia Pictures hétfőn tette közzé a 2012. július 3-án mozikba kerülő produkció címét. A filmben Andrew Garfield (A közösségi háló) alakítja a kivételes képességekkel megáldott főszereplőt.

A sugárfertőzött pók csípésétől szuperhőssé vált kamasz először 1962-ben, az Amazing Fantasy képregény 15. számában lépett színre. Annyira megtetszett az olvasóknak, hogy a Marvel Comics kiadó 1963-ban önálló képregénysorozatot indított főszereplésével The Amazing Spider-Man címmel.

A Columbia tavaly döntött úgy, hogy Sam Raimi 2002-ben elkezdett és 2007-re trilógiává bővült Pókember-filmsorozatát - amelynek Tobey Maguire volt a főszereplője - megakasztja, és a történet kezdeteihez visszanyúlva ismét a kamasz korú Pókembert küldi harcba a rosszfiúk ellen.

Raimi trilógiája a mozitörténet egyik legsikeresebb sorozata volt, összesen 1,1 milliárd dolláros mozijegybevételt hozott Észak-Amerikában.

A Csodálatos Pókember egyik első száma
A Csodálatos Pókember egyik első száma


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: