2013-08-14 11:12:19• hírek • Póti Orsolya

Plopstock: épül a színpad

A nagy hőségben nincs is jobb annál, mint meghúzódni két nyárfa árnyékában, zenét hallgatni, táncolni, élvezni a hideg sört és a finom kaját a haverok társaságában. Mozdulj ki Te is a négy fal közül, és gyere el a Plopstock Fesztiválra, amely igazi kikapcsolódással vár mindenkit.

Szatmári fiatalok immár negyedik alkalommal rendezik meg a Plopstock Fesztivált augusztus 15-16. között a Fantana utca végében, a Szamos-parton lévő két nyárfa árnyékában, a Decebal hídtól strand felé. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által is támogatott rendezvény két napon keresztül filmvetítéssel, szabadtéri koncertekkel és óriási bulival várja a kikapcsolódni vágyókat.

Az elmúlt napokban a fesztiválnak helyt adó terület kialakításával foglalatoskodtak a szervezők. Színpadot építettek, ital- és ételbárt alakítottak ki, valamint egy chill-out zónát is létrehoztak, ahol kedvükre lazíthatnak a fesztiválozók.

Néhányan sátorral látogatnának ki a rendezvényre, a szervezők szerint pedig ennek semmi akadálya sincs, hiszen lesz elegendő hely a sátrak számára is. A rendezvény mindkét napja a kikapcsolódásról, a koncertekről, a vetélkedőkről és az óriási bulikról szól.

A fesztiválozók éhen sem maradnak majd, hiszen a sör mellé zsíros, zakuszkás vagy padlizsános (vinettás) kenyér is lesz.

Többnyire rock, funk és ska zene szól majd szatmári és a környékbeli városok zenekarjainak előadásában. Csütörtökön fellép a szatmárnémeti The Phoenix, a szintén szatmári Illuminati, a kolozsvári Satellites, a nagybányai Ultimu' Nivel és a szatmári Random zenekar, pénteken pedig a szatmári Inedit, az Uni-Form, a Nagybányáról érkező Ska-nk és a kolozsvári Mushroom Story szórakoztatja a közönséget. A koncertek után természetesen hajnalig tartó buli kezdődik a Inside klubban.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: