2013-08-16 14:56:35• hírek • Póti Orsolya

Pogó, zsíros kenyér, hideg sör a Plopstock első napján

Immár negyedik alkalommal szervezte meg egy fiatalokból álló szatmári csapat augusztus 15-16. között a Plopstock Fesztivált a Fantana utca végében álló két nyárfa alatt, a Szamos-part közelében. A fesztivál jó hangulata és a nyári meleg szép számban kicsalogatta a szórakozni vágyókat.

A Plopstock Fesztivál első alkalommal 2010-ben került megrendezésre a szervező fiatalok zsebpénzéből. Idén a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal is támogatta a rendezvényt, így az idei közönség gazdagabb és változatosabb programot élvezhet a nyárfák árnyékában.

A fesztivál augusztus 15-én, csütörtökön vette kezdetét és tart szombat hajnalig. Mindkét nap a szórakozásról, kikapcsolódásról, a jó bulikról és a jó sörözésekről szól. Az első napon zsíros, vinettás, és zakuszkás kenyér, illetve egyéb finomságok várták azokat, akik a bulizás során megéheztek, a Chill-Out zónában pedig kedvükre lazíthattak azok, akik elfáradtak, úgy, hogy közben a koncerteket is figyelemmel követhették.

Csütörtök este fellépet a szatmárnémeti The Phoenix, a szintén szatmári Illuminati, a kolozsvári Satellites, a nagybányai Ultimu' Nivel és a szatmári Random zenekar, a koncertek után pedig az Inside Pubba vonult át a szórakozók tömege, ugyanis ott folytatódott tovább a buli.

A fesztivál második napja további hazai együttesnek nyújt lehetőséget a bemutatkozásra. Fellép a szatmári Inedit, az Uni-Form, a Nagybányáról érkező Ska-nk, végül pedig a kolozsvári Mushroom Story. A fesztivál második, egyben utolsó napja is after partival zárul, szintén az Inside Pubban.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: