2012-08-06 11:00:56• hírek • Póti Orsolya

Sikeres volt a Plopstock Fesztivál

A fotókat Gönczy Tamás bocsátotta rendelkezésünkre.
A fotókat Gönczy Tamás bocsátotta rendelkezésünkre.

Immár harmadik alkalommal szervezte meg egy fiatalokból álló csapat a Plopstock Fesztivált a Fantana utca végében. A nyári meleg és a fesztivál jó hangulata szép számban kicsalogatta a szórakozni vágyókat.

A fiatalok legelőször zsebpénzükből szervezték meg a Plopstockot, mely nevét a környéken álló két hatalmas nyárfáról (románul 'plop') kapta. Idén a fiúknak némi támogatással sikerült egy két napos fesztivált összehozniuk, mely igen nagy sikernek örvendett a fiatalság körében.

A szórakozni vágyókat mindkét nap finom gulyásleves, zsíros kenyér és sör várta, a főszerepet pedig a délutáni vetélkedők és az esti koncertek kapták. A pénteki napon olyan népszerű mozikat vetítettek a szabad ég alatt, mint az Oslo, augusztus és az Iron Sky, este pedig rockbuli fogadta a látogatókat.

A fesztivál második napja több fiatal együttesnek is lehetőséget nyújtott a bemutatkozásra. A zenekaroknak sikerült fantasztikus hangulatot teremteniük, majd a koncertek után a szórakozók tömege átvonult az Inside Pubban megszervezett after partyra, amely főként a drum & bass elektronikus zenei stílus kedvelőinek kedvezett.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: