2020-02-21 08:47:19• hírek • Bede Emőke

Plexilappal pótolták az autóbusz kitört ablakát

Több olvasónk is jelezte nemrégiben, hogy a Szatmárhegyről Szatmárnémetibe érkező autóbusz szerdán reggel hiányzó ablaküveggel indult el.

„Szatmárhegyi anyuka vagyok, aki minden nap reszket, hogy jön haza a gyereke. És nem vagyok ezzel egyedül” – kezdi beszámolóját olvasónk, aki elmondta, a sofőr rendszeresen túllépi a megengedett sebességhatárt, és a betört ablakon túl arra is volt már példa, hogy a busz defektes kerékkel haladt hosszú kilométereken át. Mindezt pedig havi 185 lejes bérletért cserébe.


„Jó reggelt kívánok. Ma reggel 6:45-kor erre a buszra kellett felszállni, és így hozott be Szatmárhegyről egészen a Nagypiacig. Ez már nem az első ilyen eset, volt már, hogy gumidefekttel közlekedett a busz” - írja egy másik olvasónk. Hozzáteszi: nem csak a busz műszaki állapota, de a sofőr vezetési stílusa is hagy némi kivetnivalót maga után. A híroldalunknak eljuttatott képek és videófelvételek tanúsága szerint ez már csak azért is különösen veszélyes helyzeteket eredményezhet, mert nem csak ülő utasokat szállít a jármű, sokaknak ugyanis csak álló hely jut.


Nos, mint utóbb megtudtuk, az érintett cég azóta egy plexilappal pótolta a kitört ablakot, az utasok azonban továbbra is azt szeretnék, hogy ne csak ilyen átmeneti megoldásokkal javuljanak az utazási körülményeik.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: