2012-06-21 07:23:48• hírek • Blikk.hu

Plazma: eddig 89 nővel feküdtem le

Válogat a csinosabbnál csinosabb lányok között Plazma! A Csillag Születik versenyzőjét körülrajongják a hölgyek, amióta kiesett a versenyből, Plazma pedig élvezi a helyzetet!

– Magam sem gondoltam volna, hogy az ismertség ennyi előnnyel jár, de ha már így adódott, élek a lehetőségekkel. Eddig sem voltam elveszett gyerek, de ez egy igazán kiváltságos helyzet – mondta mosolyogva Plazma. A fiatal rapper egyelőre nem akar komoly kapcsolatot, és természetesen ezt közli is a jelentkezőkkel, akik ha ilyen feltételek mellett is érdeklődnek iránta, akkor Plazma nem áll nekik ellen.

– Jelentkeznek a közösségi oldalamon, megállítanak az utcán, odajönnek a bulikban, én pedig kihasználom a helyzetet. A 20 és 32 éves hölgyek között szívesen válogatok. Talán ez furcsán hangzik, de fair játékot játszom velük, világosan megmondom, ne számítsanak szerelemre. A szükségleteimet ki kell elégítenem, a biológia működik, a többi meg karalábé... – adta magyarázatul Plazma, aki állítja, komolyabb kapcsolatra egyelőre nincs is ideje.

– Most magamra koncentrálok. Tele vagyok tervekkel, ötletekkel, és most van itt az ideje, hogy véghezvigyem ezeket. Sok új dal született, amióta kiestem a versenyből, persze bőven akad még munka velük, de hamarosan szeretnék stúdióba vonulni – mondta a Blikknek Plazma, aki azt is elárulta, a Csillag Születiknek köszönhetően a családra is több időt fordít, mert rájött, mennyi mindent hagyott ki az utóbbi években.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: