2007-08-13 23:25:58• hírek • Szatmar.ro

Playmate-edzés a Honvédnál

playmate22 Különleges módon készülnek a Budapest Honvéd labdarúgói Hamburg elleni mérkőzésre.

 

playmate2

 

Teljes erőbedobással készülnek a Budapest Honvéd labdarúgói a csütörtöki, Hamburg elleni UEFA- kupa- mérkőzésre. A nagy csatát megelőző feszültséget rendkívüli módon oldották: a Playboy magazin csinos hölgyei, az idei Playmate-választás döntősei látogatták meg a futballistákat, s vettek részt velük egy közös edzésen.

A hétfői "hagyományos" tréning már a végéhez közeledett, amikor megérkezett a Bozsik-stadionba az öt nyuszis hölgy, Endrődy Judit, Barczi Heni, Judák Tünde, Szlanicka Szilvi és - nomen est omen - Mosolygó Orsi. A fiúk természetesen nagy örömmel fogadták a lányokat, de hogy a létszám kiegyenlített legyen, végül szintén öt Honvéd-futballista maradt kint a pályán egy kis pluszmunkára edzés után: Hercegfalvi Zoltán, Vincze Gábor, Koós Gábor, Magasföldi József és Genito.

 

playmate3

 

 Rövid páros nyújtógyakorlatokkal kezdődött az extra tréning, előbb a fiúk mozgatták át a lányok izomzatát, majd a hölgyek lazították el a futballistákat. Közben persze az urak lovagiasan segítettek a vendégeknek átöltözni, a lányok ugyanis Honvéd-mezbe bújtak az edzés alkalmából. Végül a közös mozgás egy kis cicázással zárult, ahol kiderült, hogy a hölgyek nem is bánnak feltétlenül ügyetlenek a labdával.

 

playmate1

 

Az edzés közben persze egy kis beszélgetésre is sor került, s a lányok elárultak: nagyon szorítanak a Honvédnak a Hamburg ellen, s többen megígérték, hogy személyesen is ott lesznek a Szusza-stadionban, hogy drukkoljanak a csapatnak. "Nagyon örültünk a látogatásnak - mondta a tréning után a Honvéd támadója, Koós Gábor. - A lányok nagyon kedvesek, aranyosak voltak, az pedig külön öröm, hogy így szeretik a Honvédot, s hogy a Hamburg elleni meccsünkre is eljönnek. Kiváló lazításként szolgált ez a közös edzés - a komoly munka pedig folyik tovább, hiszen az a célunk, hogy jól szerepeljünk csütörtökön a HSV ellen.”
 
(honvedfc.hu) 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: