2007-02-22 10:43:49• hírek • Tamás Jakab

Terry ismét sérült

 A Chelsea középső védője csak nemrég tért vissza, hiába.

John Terry, az angol Chelsea labdarúgója ismét megsérült. Mint ismeretes, a védő nemrég tért vissza a csapatba egy komoly sérülést követően, de úgy látszik, nem volt szerencséje.

A tegnap esti, Porto elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen mára 10. percben összeszedett egy bokasérülést, amit követően percekig kellett ápolni az oldalvonal mellett, miközben az ellenfél kihasználva a pillanatnyi létszámhiányt, a vezetést is megszerezte. Végül azonban Terry nem vállalta a tovább a játékot, és le kellett cserélni.

Egyelőre nem lehet tudni, mennyire súlyos a sérülés, de amennyiben hosszabb ideig lenne harcképtelen, az Jose Mourinho csapatának igen nagy érvégés lenne.

- Az eredménnyel elégedett vagyok, Terry korai elvesztése azonban nagy érvágást jelent a csapatnak. Ha lett volna középső védőnk a cserepadon, nem lett volna akkora a baj, mert nem kellett volna átszervezni a taktikánkat. Így azonban Essiennek kellett védőt játszania, és be kellett állítani Robbent, s így borult az egész taktika, Terry elvesztése tehát több poszton is gyengülést eredményezett. Később aztán Robbent kellett lecserélni, és megint új rendszert kellett kitalálni emiatt. Egyelőre nem tudom, milyen súlyos a védő sérülése, de reménykedünk, hogy nem kell ismét hosszabb időt kihagynia. Ez egy ilyen szezon, de továbbra is elszántan küzdünk a sikerekért – nyilatkozta Mourinho.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: