2010-12-21 10:59:52• hírek • Szatmár.ro

Plakátpályázatot hirdetnek

A Darai Kutyamenhely vezetősége plakátpályázatot hírdet. Ez tulajdonképpen egy rajzpályázat, amelyre gyerekek rajzait várják, olyan rajzokat, amelyen üzenetként a befogott kutyák örökbefogadásának fontosságát, az állatokkal szembeni kötelezettségeket továbbítják.

A legjobb rajzból plakát fog készülni, amelyet Szatmárnémeti több pontján kihelyeznek majd. A cél, hogy felhívják a figyelmet, felkeltsék az érdeklődést az örökbefogadás iránt. A pályázatot két kategóriában hirdetik meg: óvodások és iskolások számára.

A szervezők kérik, hogy a beküldött pályaműveken csak a jelige - KUTYUSKA - megjelölése szerepeljen. Minden pályázó
mellékeljen a munkája mellé - lezárt borítékban - egy ADATLAPOT, amelyen feltünteti a következő adatokat: nevét, életkorát, lakcímét, telefonszámát, e-mailcímét (ha van), iskolája nevét, címét, osztályát;

A legjobbak alkotásait díjakkal jutalmazzák:
1. díj: 150 lej és a plakát joga.
2. díj: 50 lej
3. díj 25 lej

Az óvodások pályázók közül a legjobb alkotásokat beküldők ajándékcsomagban részesülnek.

A rajzokat több helyen is le lehet adni: a Kinizsi óvodában, a Hám János iskolában Tompos Klára tanítónőnél és a Művészeti Iskolában Lepedus Ildikó tanítónőknél lehet. Várják az óvodások, iskolások rajzait! A beküldési határidő január 17.

A pályázat ünnepélyes eredményhirdetésére január 20-án kerül sor, majd a képekből kiállítás nyílik a volt Közfürdő épületében. A rajztok a tervek szerint vándorkiállítás formájában több helyszínen is megtekinthetőek lesznek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: