2012-09-11 17:40:33• hírek • Szatmar.ro

Plakátokon tájékoztat a Környezetvédelmi Ügynökség

Az eddigieknél is jobban igyekszik tájékoztatni saját akcióikról, tevékenységéről a közvéleményt a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség - derül ki a szerkesztőségünkbe elküldött közleményből. Erre a célra azokat a táblákat használják majd fel, amelyeket Szatmárnémeti vezetősége két hete helyezett ki.

A megyeszékhely vezetői azért helyezték ki az amúgy csak a választásokkor használt táblákat, hogy ezzel elősegítsék a különböző intézmények, szervezetek, klubok akcióinak, rendezvényeinek a népszerűsítését. Ezeket szeretné felhasználni saját céljaira a Környezetvédelmi Ügynökség is.

Az ügynökség legfontosabb céljai közé sorolja a környezetvédelem fontosságának tudatosítását, a fiatalok informálását és nevelését, a civil intézményekkel és az állami intézményekkel való együttműködést és nem utolsó sorban a közösség tagjainak bevonását a környezetvédelmi akciókba, rendezvényekbe.

Az első ilyen akció, amelyre a napokban kiragasztott plakátok informálnak, az Ózonréteg Védelmének Nemzetközi Napja alkalmából a vetési ipari parkban megtartandó bemutató lesz csütörtökön.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: