2015-05-19 14:55:39• hírek • Szatmár.ro

Pizzafutárral ütközött a szatmárnémeti polgármesterét szállító autó

Kedden 14 óra körül baleset történt a Lucian Blaga sugárúton, a Tei vendéglő előtti útszakaszon. A balesetben érintett volt a polgármesteri hivatal Dacia Duster típusú városi terepjárója. Dorel Coica az anyósülésen ült. A robogóst a SMURD rohammentői szállították kórházba, első látásra nem szenvedett komoly sérüléseket.

A megszokottnál is nehézkesebben lehetett közlekedni kedden 14 óra körül a Lucian Blaga sugárúton. Egy Dacia Duster a sávváltás alkalmával nem volt megfelelően körültekintő, amiatt ütközött össze egy szabályosan közlekedő robogós pizzafutárral.

A dolog pikantériája, hogy a terepjáróban ott ült Szatmárnémeti polgármestere, Dorel Coica is. Az autót a polgármesteri hivatal egyik sofőrje vezette.

A balesetben a pizzafutár sérült meg, első látásra könnyebb sérülésekkel megúszta az ütközést - bukósisakja megvédte a fejét, de a könyökét megütötte. A motoros a Kárpátok lakónegyed irányából érkezett a későbbi baleset helyszínére.

A Szatmár.ro telefonon kérte a rendőrségi sajtószóvivőt, hogy mielőbb adjon hivatalos tájékoztatást az ügyben. Amint ez megtörténik, cikkünket frissíteni fogjuk.

Frissítve!

A Dacia Duster a sávváltáskor nem volt elég körültekintő és ezért ütközött össze a robogós pizzafutárral. A polgármesteri hivatal sofőrjét megfúvatták és kiderült: nem volt alkoholos befolyásoltság alatt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: