2014-01-27 13:56:08• hírek • (x)

Pizsi-party lesz a Züm Züm Játszóházban

Január 31-én pizsamás buli lesz a Játszóházban - ne felejtsd otthon a kispárnádat sem!

Rengeteg játékkal és korhoz illő szórakozási lehetőséggel várja a gyerkőcöket a Grand Mall első emeletén a Züm Züm Játszóház. Sőt, bizonyos időközönként tematikus bulikat is szerveznek a kicsiknek. Január 31-én például pizsama-party lesz a közkedvelt játszóházban.

A kispárnával és pizsamával "felszerelt" kicsiket (5-6 éves korig) pénteken 16.30-ra várják a tágas és játékokkal teli játszóházba. A nagyobbak, a 6 évnél idősebb gyermekek fergetegesnek ígérkező pizsmapartyja pedig 19 órakor veszi kezdetét.

A részvételi díj egy gyermek számára 20 lejbe kerül, azok a szülők pedig, akik egy energia-levezető, nevetéstől hangos pizsamaparty élményével lepnék meg csemetéiket jó ha sietnek, hiszen a helyek száma korlátozott.

A rendezvénnyel kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számokon. A játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro oldalt, illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: