2006-09-21 10:12:08• hírek • Szatmár.ro

Pitt az M:I negyedik részében?

 Tom Cruise helyett Brad Pitt lehet a főszereplője a Mission Impossible IV. részének.

Mivel a Paramount Pictures felbontotta a szerződését Tom Cruise produkciós cégével, ezért arra számítani lehetett, hogy Cruise nem lehet majd a Mission Impossible folytatásának főhőse.

A producerek a az M:I következő részét állítólag Brad Pittre szeretnék építeni, mert meggyőződésük szerint talán Pittnek sikerülne megmenteni a szériát és közreműködésével újra egy kasszasikert tető alá hozni.

Ha a London Light értesülése igaznak bizonyul, akkor Tom Cruise karaktere, Ethan Hunt nem is szerepel majd a negyedik részben, csak sejtetni engedik, hogy az ügynök nyugdíjba vonult és békésen éldegél feleségével.

A napilap úgy tudja, hogy már meg is kezdődtek a tárgyalások Braddel, aki szerepe szerint egy banda feje, aki specialistákból ütőképes csapatot épít.

Állítólag a stúdió 21 millió fontot ajánlott fel Pittnek, ha aláír a szerepre, ami az eddig kifizetett legnagyobb gázsi lenne egy filmszerepért.

Addig is, amíg eldönti, hogy elfogadja-e a nagyon vonzó ajánlatot, Pitt az Ocean’s következő részét forgatja Los Angelesben George Clooney és több más „haverja” társaságában.

danubius.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: