2015-05-22 19:19:15• hírek • Szatmár.ro

Pit Stop és divatbemutató is lesz szombaton

A Szatmáron gyártott kiállítás keretében izgalmas gazdasági előadásokat tartottak pénteken.

A Szatmáron gyártott termékkiállítás második napján sok érdeklődő fordult meg a Rex piac csarnokában tartott rendezvényen. A látogatók között voltak üzletemberek is, akik új kapcsolatok kialakításának céljából ismerkedtek a kiállított termékekkel, de sok volt a magánszemély, akit a kíváncsiság vonzott. A kiállított termékek palettája igen színes: ásványvíz-palackozóktól, autószervíz-koncepciótól utazási irodáig, borászatig sokféle terméket-szolgáltatást láthatunk. Standot állítottak kisebb és nagyobb, sőt Szatmárnémetiben gyárral rendelkező multinacionális cégek is.

A csarnokban felállított színpadon a nap folyamán bemutatkozott a Német-Román Gazdasági Egyesület és magyarországi megfelelője, a DWC is. Tartottak workshopot a mezőgazdasági termékekkel, azok brandingjével kapcsolatban, szó volt az egyetemek és magánvállalkozók kapcsolatáról és a duális szakoktatás előnyeiről is. Bár nem szerepelt az eredeti programban, de Gyenes Emánuel is színpadra lépett, ő Dakaros élményeiről mesélt.

Szombaton divatbemutató és Pit Stop

A szombati nap folyamán is érdemes lesz kilátotagtni a rendezvényre, hiszen a zárónapon 16 órától divatbemutatót fognak tartani a színpadon - a szatmári konfekcióipar képviselőinek legjava mutatja majd be legújabb kollekcióit.

10 és 18 óra között az esemény helyszínéül szolgáló Rex piac parkolójában egy Automeister-autószervzíz jóvoltából a Pit Stop akció keretében az autós szakik bárkinek ingyen és bérmentve átvizsgálják az autóját - leellenőrzik a lengéscsillapítókat, az autógumik kopását, az akkumulátor töltöttségét, a fékfolyadék szintjét és a lámpákat - és javaslatokat tesznek, hogy min kellene változtatni a biztonságos közlekedés érdekében.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: