2020-06-28 06:55:24• hírek • Agerpres

Pisztolylövésekkel állított meg a rendőrség egy kolozsvári fiatalt,aki ittasan, jogosítvány nélkül lopott egy haszongépjárművet

Pisztolylövésekkel állított meg a rendőrség egy kolozsvári fiatalt, aki ittasan, jogosítvány nélkül lopott el egy haszongépjárművet - tájékoztat a Kolozs Megyei Rendőr-főkapitányság (IPJ) szombati közleménye.

A rendőrségnek hajnali negyed háromkor jelezték, hogy egy szálloda elől elloptak egy haszongépjárművet. A rendőrség szűrőket állított a város több pontjára, és hamarosan fel is tűnt a jármű, amelynek vezetője azonban nem állt meg a rendőrség utasítására. A rendőrök, akikhez csendőrök is csatlakoztak üldözőbe vették, és több pisztolylövést is leadtak, ám a szökevény nem állt meg. Az üldözés 25 kilométeren át tartott, míg a sofőr Bonchidán elhagyta az autót, és egy lakásba menekült, ahol a rendőrség hamarosan rátalált. Kiderült, hogy egy 20 éves kolozsvári fiatalemberről van szó, akinek nincs gépjárművezetői engedélye, ráadásul ittasan vezetett (leheletében 0,85 mg/l alkohol koncentrációt találtak).


A fiatal ellen minősített lopás, gépjárművezető engedély nélküli vezetés, és alkohol hatása alatti vezetés miatt indítottak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: