2014-01-05 13:07:14• hírek • Kocsis Zoltán

Pisztollyal fegyelmezte meg az autóst a rendőr Szatmárnémetiben

A történészek nagy vonalakban ókorra, középkorra, újkorra osztják az emberiség fejlődéstörténetét. És bár tagadhatatlan, hogy vannak különbségek az ókor és a modern kor embere között, egy valami azonban nem változott: mindig voltak olyanok, akik úgy gondolták, mások fölött állnak. Akik azt hiszik, nekik mindent szabad. A politikai elit és az alvilág mindig is ebbe a kategóriába tartozott. Péntek este Szatmárnémeti szívében csak pisztolya előrántásával tudta félig-meddig jobb belátásra bírni utóbbi képviselőjét a rendőrség egy alkalmazottja!

Kevéssel éjfél előtt a rendőrjárőr arra lett figyelmes, hogy valaki Mercedes CLS típusú személygépkocsijával a Pannónia szálló járdáján furikázik. Ráadásul a gépkocsi elején nem is volt rendszámtábla. A két rendőr az autóhoz sietett és felszólította az azt vezető fiatalembert, hogy parkoljon le szabályosan és hogy igazolja magát. Ehelyett azonban a sofőr gázt adott és el akarta hagyni a helyszínt. Hatalmas lélekjelenlétről és bátorságról téve tanúbizonyságot, az egyik rendőr az autó elé állt és a nagyobb nyomaték kedvéért előkapta pisztolyát is.

A Mercedes vezetője még ezek után sem tért jobb belátásra és belülről aktiválta a jármű biztonsági zárját. Erre a rendőrök kihívták a csendőrség egy egységét, akiknek végül sikerült kiszedniük az autóból a pimasz sofőrt. A férfit bilincsbe verték és a rendőrségre vitték, ahol sikerült azonosítaniuk. A 20 éves Danut Hotca alig egy hónappal ezelőtt szerzett jogosítványt, ám máris nem volt ismeretlen a közúti rendőrök számára. A fiú apja ráadásul egy hírhedt alvilági figura, akit már több alkalommal is jogerősen elítéltek különböző bűncselekmények miatt.

Hotcát 1500 lejre bírságolták meg a közrend megsértése, a hatóság sértegetése és az igazoltatás megtagadása miatt, valamint további 600 lej bírságot kapott, amiért autóval a járdán közlekedett. Mindez azonban nem térítette jobb belátásra. Amint elhagyta a rendőrséget, a legnépszerűbb közösségi oldalon máris elkezdte fenyegetni az ellene eljáró rendőröket. Ami még inkább megdöbbentő, barátai között gyorsan akadt olyan, aki pártjára állt és átvette a rendőrség fenyegetését.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: