2007-01-21 11:24:32• hírek • Szatmar.ro

Osztották a lapokat

 Húsz sárga és négy piros lap a két szombati spanyol bajnokin.
A Barca és a Real újabb esélyt kapott a botló Sevillától, miután a listavezető a 19. forduló szombati rangadóján csak ikszelt. Az Atletico Madrid legyőzte a meccset hét játékossal befejező Osasunát.

Az őszi szezon záró fordulóját kétpontos előnnyel várta az UEFA-kupa címvédője az egy meccsel kevesebbet játszott Barcelona és a Real előtt, míg néggyel előzi a negyedik Valenciát. A listavezető Sevilla és a Villerreal összecsapása csak a várakozások alapján nevezhető rangadónak, a két csapat nyomasztóan unalmas meccsen osztozkodott meg a pontokon, a találkozón tizenegy sárga lappal büntette a bíró a játékosok szabálytalanságait. Az idegenbeli döntetlennel Kanoutéék lehetőséget biztosítanak a vasárnap pályára lépő Barcelonának, illetve a Real Madridnak, hogy az élen forduljanak a spanyol bajnokság felénél - írja a samsungsport.

A forduló másik szombati találkozóján az Atletico Madrid hazai pályán botrányos meccsen verte 1-0-ra az Osasunát, a mérkőzés játékvezetője kilenc sárga és négy piros lapot osztott ki. Mind a négy kiállítás az utolsó negyedórában született, és Lizondo Cortés minddel a vendégeket büntette, akik így 7 játékossal fejezték be a bajnokit. A meccsen Fernando Torres 0-0-s állásnál a 79. percben büntetőt rontott.

Spanyol bajnokság, 19. forduló:

Atletico Madrid-Osasuna 1-0
G.: Castro a 83. percben

Villarreal-Sevilla 0-0
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: