2010-09-28 15:03:31• hírek • Szatmar.ro

Taiwo lemásolta Hagit

Az OM kameruni védője a korábbi román klasszist idéző óriási gólt rúgott.

Nem kezdte valami jól az idei szezont a francia bajnok Olympique Marseille, így hát a Sochaux elleni három pontra nagy szüksége volt az együttesnek. A Stade Velodrome népe végül örülhetett, mivel Taiwo és Lucho góljaira csak Maurice-Belay tudott válaszolni, így kedvenceik győztesen hagyhatták el a pályát.

Ám a sokat látott szurkolók nem csak a győzelem puszta ténye miatt hagyhatták el elégedetten a stadiont a meccs után, hanem azért is, mert Taye Taiwo egy ritkán látható, hatalmas góllal szerezte meg a vezetés az OM számára: a 25 éves kameruni bal oldali védő jó negyven méterről, szinte az oldalvonal mellől lőtte ki a hosszú sarkot.



A találat mellesleg kísértetiesen hasonlított Gheorghe Hagi az 1994-es világbajnokságon szerzett góljára. A román klasszis akkor a Kolumbia elleni csoportmeccs 34. percében lőtt elképesztő gólt, ezzel vezetett 2-0-ra Románia. A találkozót végül az európaiak nyerték meg 3-1-re, Hagi mellett Raducioiu duplázott, míg a dél-amerikaiak részéről Valencia volt eredményes.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: