2010-10-04 18:10:26• hírek • Szatmar.ro

Pirlo vagy Ciani lőtte-e a nagyobb gólt?

Nem célunk a szépségverseny, de amit látni kell, azt látni kell.

Nem állítjuk, hogy az európai labdarúgó hátvége két legszebb gólját sikerült kiválasztanunk, azt viszont igen, hogy két, nem minden nap látható góllal örvendeztette meg szurkolóit Andrea Pirlo és Mickael Ciani. Közös a két találatban, hogy egyaránt győztes gól volt és mindkettő... a 26. percben esett.

A Milan Parmában lépett pályára és majd hét hónap után szeretett volna ismét idegenbeli bajnokin győzni. Bár a meccs nagy részében fölényben játszott, mégis csak egy átlövéssel sikerült bevennie a remeklő Antonio Mirante kapuját. De milyen átlövéssel! Pirlo a térfél közepén vett át egy passzt, tolt egyet a labdán és jó 38 méterről kilőtte a kapu jobb felső sarkát.

Szinte hihetetlen, hogy a 31 esztendős világbajnok középpályás másfél év, pontosabban 2009 márciusa után tudott bajnokin gólt szerezni, azóta ez volt az 50. meccs, melyen pályára lépett a SerieA-ban.


 


 

Mickael Ciani, a francia Bordeaux középső védője gyakran veszélyeztet egy-egy pontrúgást követően, pusztán az a tény, hogy betalált a Lorient ellen, önmagában nem olyan nagy szenzáció. Na de hogy a 26 esztendős védő lábbal, mintegy 35 méterről mattolja Fabien Audard kapust, ez nem mindennap esik meg vele. Hozzá kell tennünk, a guadeloupei születésű védő remekül vette észre, hogy a halóőr kissé kint áll a kapujából és szépen emelte be a labdát.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: