2013-04-26 11:30:53• hírek • Szatmár.ro/refszatmar.eu

Pintér Béla Erdődön

Az Erdődi Vár udvarán koncertezik a magyar keresztyén könnyűzene legismertebb előadója Pintér Béla.

Az előadónak főleg gyerekdalai ismertek, de a keresztyén ifjúsági dicséretei is a fiatalok körében nagyon népszerűek. Ritmusos, modern dalai a Harangszó Rádió műsorából sem hiányozhatnak. A szeretet nem fogy el sosem, Homokba írva, Jézus te vagy minden álmom... kezdetű dicséretei az ifjúsági bibliaórák kihagyhatatlan énekei között szerepelnek.

Szombaton az Erdődön megrendezett Kopácsi István Egyháztörténeti Vetélkedő és Ifjúsági Találkozó keretén belül tehet bizonyságot az énekes a benne élő reménységről. Egyébként a vetélkedőre jelentkezők számára már reggel 9 után megkezdődnek az események.

Szóbeli és írásbeli megmérettetésre is sor kerül majd. 13 órakor az Erdődi Református Templomban ifjúsági istentisztelet lesz az egyháztörténeti vetélkedő eredményhirdetésével. Ezután átvonulnak az Erdődi Vár udvarára, ahol keresztyén könnyűzenei koncertekre kerül sor.

A várhoz minden fiatal és fiatalodni vágyó szívet várnak a szervezők nagy szeretettel délután 14 órára. Ekkor koncertezik Pintér Béla is, aki sokfelé megfordul zenekarával is. Csaknem valamennyi egyházzal kapcsolatban van, és úgy néz mindenkire, felekezetre való tekintet nélkül, hogy őérte is a Jézus vére folyt, „egy az Apánk, aki elküldte a Fiát, Jézust értünk, ez alatt a név alatt kell nekünk futnunk és győzelemre vinni azt az ügyet, amit úgy hívnak: evangélium." - vallja az énekes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: