2018-03-13 12:57:16• hírek • Szatmár.ro

Pikali Gerda és Rékasi Károly megmutatják, milyen az igazi Boldogság

Mindannyian titkon arra törekszünk, hogy megtaláljuk az igazit, akivel aztán hosszú éveket, évtizedeket élhetünk le. De mi van, ha nem megy minden úgy, mint a karikacsapás? Miből meríthetünk erőt a legnehezebb pillanatunkban? Nos, erre kapunk választ a Boldogság című édes-bús előadásból, melynek főszerepében Pikali Gerdát és Rékasi Károlyt láthatjuk.

Március 24-én 19 órától a József Attila Színház művészei állnak színpadra a Szakszervezetek Művelődési Házában. Rékasi Károly és Pikali Gerda Eric Assous Boldogság című vígjátékát tárják a közönség elé, melyben egy szerelmi kapcsolat rögös útját követhetjük végig.
 

Louise (Pikali Gerda) meséket ír, Alexandre (Rékasi Károly) éttermet vezet. Louise hat éve elvált, egyedül él, Alexandre válófélben van, és három gyermek édesapja. Louise szeret olvasni, és rengeteg hobbija van, Alexandre csak a munkának él, semmi más nem köti le a figyelmét. Nagyon különbözőek, mégis nagyon egymáshoz valók. Kapcsolatuk viharosan indul és viharosan is folytatódik - az egyik az elköteleződéstől, a másik a magánytól fél, mégis közösen próbálnak gyógyírt találni korábbi sérelmeikre és fájdalmaikra. Mindketten vágynak egy jobb, nyugodtabb, biztonságosabb életre, ám nemcsak a várakozásaik, az igényeik is eltérnek egymástól. A félelem a magánytól lehet-e jó tanácsadó? A korral toleránsabbak leszünk vagy inkább csökönyösebbek? Elmúlt szerelmeink gazdagabbá tesznek vagy béklyót jelentenek? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a színészek a Jászai Mari-díjas Verebes István rendezésében.
 

Ha nem szeretnél lemaradni erről a lebilincselő előadásról, akkor keresd fel az Északi Színház jegyirodáját és válts belépőt a március 24-én, 19 órakor  kezdődő színdarabra.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: