2011-03-18 14:22:21• hírek • Szatmar.ro

Pihentet a Rapid ellen Fleseriu

A női kosárlabda-bajnokság rájátszásának utolsó előtti fordulójában a Szatmárnémeti VSK együttese minden tét és nyomás nélkül fogadja szombaton (12.30) a Rapidot és már a Román Kupára koncentrálhat.

Dan Fleseriu együttese ugyanis az utolsó két fordulótól függetlenül már biztosan megnyerte a rájátszást, így az elődöntőben és a döntőben pályaelőnyt harcolt ki magának. Ezért a tét nélküli, Rapid elleni meccsen a mester úgy döntött, hogy azoknak ad bizonyítási lehetőséget, akik eddig kevesebbet szerepeltek.

„Mindannyian jó edzésmunkát végeztek, meg vagyunk elégedve a hozzáállásukkal, és most megmutathatják mennyit fejlődtek, és biztosan élni is fognak a lehetőséggel" - indokolta a döntést Éles Péter menedzser.

A szatmáriak tulajdonképpen már a jövőhét végén, hazai pályán megrendezendő Román Kupa négyes döntőjére koncentrálnak, ahol a sorsolás szerint a Craiovával csapnak össze az elődöntőben.

A másik ágon értelemszerűen az Arad és a Sepsiszentgyörgy mérheti össze tudását, amely két gárda nem akármilyen párharcot vív majd egymással a szezon hátra lévő részében. Egyrészt, szombaton a bajnokságban is találkoznak, ahol az Arad, amennyiben nem szenved hét pontosnál nagyobb arányú vereséget, akkor bebiztosítja második helyét. A Sepsiszentgyörgy ezzel a harmadik helyen végez, így a bajnokság elődöntőjében is egymás ellen vívhatnak meg a finálébeli szereplésért.

A bajnoki döntő negyedik helyéért az Alexandria és a Temesvár küzd egymás ellen, a két csapat szombaton a havasalföldi városban csap össze.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: