2011-07-06 11:34:25• hírek • (x)

Pihenés és feltöltődés luxuskörülmények között

Ötcsillagos kényeztetés testi- lelki feltöltődés a kikapcsolódásra vágyóknak!

A Hotel Divinus***** a Nagyerdőtől sétatávolságra helyezkedik el, ahol a vidék nyugalma és a nagyvárosi élet kényelme egyaránt élvezhető. Ötcsillagos helyszín, ahol a kultúra és a modern világ találkozik! A szálloda Superior, Deluxe, Executive és Royal lakosztályokkal, zöldteraszos apartmanokkal, hypoallegrén és mozgáskorlátozott vendégek részére kialakított szobákkal várja vendégeit

A modern építészeti megoldásokkal tarkított és klasszikus bútorokkal berendezett elegáns szobák, intelligens IP televízióval felszereltek, melyről filmek, zenék egyaránt letölthetőek. Az elegáns szobákban szabályozható klímaberendezés, elektromos csatlakoztatóval ellátott laptop méretű széf, minibár, telefon, valamint, internet csatlakozási lehetőség szolgálja az egyéni, családos és üzleti élet utazóinak igényeit.

A fürdőszobákban piperebekészítés, hajszárító, fürdőköntös és papucs egyaránt megtalálhatók. A Hotel Divinus***** közel 900 négyzetméteren 5 különböző méretű konferencia teremmel és 200 négyzetméternyi kiállítói területtel rendelkezik.


Hotel Divinus - öt csillagos kényeztetés
Hotel Divinus - öt csillagos kényeztetés


A szálloda wellness centruma 850 négyzetméteres területen, 25 méteres úszómedencével, melegvizes- relaxációs medencével, merülő medencével, jacuzzival, gyermek medencével, finn szaunákkal, infraszaunával, fény- és aromaterápiás gőzkabinnal, valamint 120 négyzetméteres - kardio- és erőfejlesztőgépekkel- felszerelt fitness teremmel várja a mozgásra vágyókat.

A szálloda két étterme a Divinus Pub és a Firenze étterem magyaros és nemzetközi konyhai specialitásokat kínál. A wellness és fitness jegyében, egészséges alapanyagokból elkészített, akár dietetikus bevonásával összeállított ízek mellett megtalálható minden, ami a Hajdúság és Debrecen gasztronómiájára jellemző.

A különleges enteriör hangulatú Bár és a látványkonyhával ellátott Mediterrán terasz koktélkülönlegességekkel várja az ide utazókat és a felfrissülésre vágyókat.


Hotel Divinus - öt csillagos kényeztetés


Szállodai programajánlatai között megtalálható a családi kerékpározás, gyermekjátszóház, gyermekmedence, asztaliteniszezési és tollaslabdázási lehetség. A környéken séta távolságra található a Csúszdapark, a Botanikus kert, a szomszédban található egy gyerekparadicsomnak számító Játszó park, a nyáron is korcsolyázási lehetőséget adó Jégcsarnok, Csónakázó tó, Nagyerdei Békás tó, Nagyerdei Kultúrpark ( amely egybenyitott állat és vidám park), a szomszédos sportpályákon pedig kedvenc időtöltésüknek hódolhatnak a labdajátékok szerelmesei.

A debreceni Hotel Divinus***** szolgáltatásai számos magyas szintű elismerést hoztak a szállodának. 2008-ban elnyerte az év legszebb szállodájának díját, 2009-ben pedig a Divinus lett az év vidéki konferencia szállodája. Ugyancsak 2009-ben a venere.com utazóinak szavazatai alapján a "very quiet" minősítést kapta, a szalla.hu portál látogatói pedig 2010-ben "kiváló szálláshely" minősítéssel díjazták a 2010-es évben az ötcsillagos debreceni Hotel Divinus*****- t.


Hotel Divinus - öt csillagos kényeztetés


Hotel Divinus - öt csillagos kényeztetés


Hotel Divinus - öt csillagos kényeztetés


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: