2015-03-13 17:59:03• hírek • (x)

Pihekönnyű talpú sportos cipő a Mark egyik tavaszi újdonsága

Fiatalos, sportos cipők jól szigetelő, de pehelykönnyű talppal
Fiatalos, sportos cipők jól szigetelő, de pehelykönnyű talppal

Minőségi, divatos lábbelik olcsón: még mindig ez a Mark Manufaktur mottója.

Folyamatosan érkeznek a Mark Manufaktur Closca sugárúton, a Johann Ettinger Német Líceummal szemben található bemutatóüzletébe a tavaszi kollekció darabjai. A legfrissebb divatirányzatokat követő lábbelik között a visszafogott színűektől a kiviruló tavaszra jellemző színes, mintás, akár pöttyös lábbelikig igen nagy a választék.

A Mark amennyire gyorsan változtat a divatirányzatoknak megfelelően a cipőmodellek között, úgy ragaszkodik a hagyományokhoz: továbbra is a jól bevált, minőségi alapanyagokat használják a cipők elkészítéséhez.

A népszerű szatmárnémeti cipőgyártó vállalkozás az idei tavaszi kollekcióban egy igazi újdonsággal is előrukkolt: pehelykönnyű talpú, sportos-típusú férfiaknak szánt cipőket dobott piacra visszafogottabb fekete bőr, fordított bőr és lakkal kombinált bőr összeállításban. A szintén európai trendeket követő lábbelik megcáfolják a hiedelmet, miszerint a vastag talpú, nehéz cipő szigetel a legjobban.

Az ezzel a minőségi, olaszországban gyártott talp-típussal készült cipők már a nyugati országokat meghódították, a Mark Manufakturnál pedig bíznak benne, hogy a szatmári közönség is fogékony lesz rá. Amennyiben pedig így lesz, további színes, fiatalos felsőrészek is kerülnek a könnyű talpakra.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: