2008-01-18 17:07:43• hírek • Anna Szelényi

Milyen a férfidivat 2008- ban?

fashion_redhat300Az 2007- es év telének egyhangúságával ellentétben, az idei divat sokkal színesebb.
A divat minden évszakban változik, és habár nem mindig hagyjuk, hogy lenyűgözzenek a tervezők újító alkotásai, attól még meglestük a kollekciókat és elegendő információt gyűjtöttünk össze ahhoz, hogy összeállíthassuk az idei év legfontosabb tendenciáit.
 
Az 2007- es év telének egyhangúságával ellentétben, a rózsaszín és mályvaszín ellepte a milánói és párizsi kifutókat. A Calvin Klein és Bottega Veneta divatházak, különböző rózsaszín kombinációkkal játszottak, hogy újraértelmezzék a klasszikus szabásokat mondhatni eléggé sokkoló módon.
Úgy tűnik visszatért a „flower-power” stílus, a nyár pedig eléggé „fényesnek” ígérkezik.
 
 {youtube}lSyGlxIXI04{/youtube}
A férfistílus színpalettája:

A narancssárga és ennek kombinációi, valamint egyéb világos árnyalatok lesznek az idei szezon uralkodó  színei.

A klasszikus olíva és karamell még mindig dívik – semleges karakterük által lecsillapítják az őket kiegészítő színeket.

A fekete és ezüst-szürke győztesként kerül ki az idei színharcból is, a sikkes fehér pedig, megmarad sztárszínként ebben a szezonban is. 

Ingek és nadrágok:

Hatalmas gombokkal ellátott ingek lelhetőek fel a divattervezők kollekcióiban, az egyik kritérium pedig abban rejlik, hogy a tónusok ellentétben legyenek a relatívan egyszerű szabással- észrevehetőek lila és kék árnyalatok.

A legtöbb tervező iskolás stílusú elemeket foglalt kollekciójába, ennek alapján, a business-öltönyöket lezseren lehet párosítani rövidnadrágokkal. Az új megjelenés végülis a „man-in-the-city & little boy” szimbiózisából alakult ki. Salvatore Ferragamo tovább vitte ezt a konceptust és két ellenkező stílust párosított össze, ami nem más, mint a „tennis look és wedding outfit” (tenisz- valamint esküvői öltözet egyvelege).

A rock korszakból ihletett stílus ugyancsak divat ebben a szezonban. Roen által tervezett fűzős nadrágok, valamint a bőrdzsekik, ellentétben állnak a nemzetközi pódiumokon bemutatott sportkollekciókkal.

Kiegészítők

A szezon egyik legdivatosabb kiegészítője a sokszínű nyakkendő. A férfitáskák követik a női tendenciákat, azaz nagyoknak kell lenniük. Prada fekete, zöld és burgundi árnyalatokat ajánl, miközben Bottega Veneta a krémes fehérre, vagy bézsre esküszik.
Ebben az évben úgy tűnik, a stílusok nem fedik egymást, ezért elővigyázatosan kell kiválasztanod a hozzád illő stílust, nehogy az optikai csalódások áldozata légy. A pasztell-színeket nem könnyű hordani, az árnyalatokat pedig úgy kell kombinálnod, hogy a végeredmény ne legyen nevetséges.

Szelényi Anna
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: