2007-03-01 19:46:04• hírek • István Löchli

A Photoshop online verzióra vált

 A népszerű képfeldolgozó hat hónapon belül online verzióban is elérhető lesz.
 Az Adobe Photoshop egy igen népszerű képfeldolgozó szoftver. A program segítségével képek retusálása, weboldalak szerkesztése, különleges látványhatások elkészítése, montázsok és animációk készítése még a kezdők számára is megvalósítható.
 
Eddig a program a borsos ára miatt csak a nagyobb vállalatok számára volt elérhető. Az új Photoshop CS2 verzió nagy sikere arra ösztönözte a fejlesztőket, hogy a közemberek számára is elérhetővé tegyék, ezért egy online verzió beindítását tervezik.

A rendszer lényege, hogy a hardverigényes alkalmazást egy Google szerveren keresztül érhetné el a felhasználó, így egy átlagosnak mondott irodai gépen is kezelhetővé válik a program. Mivel sokaknak alacsony az internet sebességük, ezért az Adobe kicsit leegyszerűsítette a rendszert, de azért minden fontos és izgalmas szolgáltatást meghagytak.

Az online rendszernek sajátos pozitív tulajdonságai is vannak, például soha nem fagy le, mindig frissítődik, és a cég szakemberei végzik a szoftverkarbantartást is. Ez egy jelentős nyitás az Adobe részéről, ugyanis az átlagos felhasználók csak a kalózpéldányokon keresztül juthattak hozzá a programhoz. Az ingyenes verzió hat hónapon belül lesz elérhető, és a cég szerint az újítás mindenkinek kedvez, hiszen az üzemeltetők értékes reklámfelületekhez jutnak, míg a felhasználók legálisan használhatják az Adobe Photoshop CS-t.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: