2007-09-29 20:39:16• hírek • Szatmár.ro

Peugeot 4007 - Igazi terepjáró aszfalttól földútig!

npeugeot1A 4007 macskaszerű és elegáns stílusa félreismerhetetlenül jelzi márkáját.

A Peugeot formatervezési központjában megrajzolt orr-rész kiemeli az autó robusztusságát és sportosságát. A sportos formaterv visszautal a mai Peugeot modellek elegáns és kifinomult stílusára. A széles hűtőnyílással ellátott 4007 tökéletes összhangot alkot a márka mai járműveinek stílusával.

A 4,64 m hosszú és 1,80 m széles 4007 terepes képességeire a magassága (1,67 m), és különösen a szabad magassága (176 mm) utal.

Belül is Peugeot

A 4007 sportos és kifinomult szellemisége a belső formatervben is visszaköszön.
A fekete szín uralta belső összeállítás magán hordozza a Peugeot névjegyét, különösen az ülések és az ajtópanelek tekintetében. A műszerfal alsó részén található szemcsés rész megismétlődik a felső szegélyben, az ajtóban kialakított kartámaszok feletti részt az ülésekkel harmonizáló textilbetétek díszítik.

npeugeot2


A belépő változat hármas anyagból készült üléshuzata sportos hangulatot áraszt, akárcsak a magasabb kategóriában található bőr üléskárpit.

 

Közös szakértelem

A 4007 a PSA Peugeot Citroën és a Mitsubishi Motors Corporation csoport együttműködésének gyümölcse. A két járműgyártó tudásának legjavát ötvöző Peugeot SUV újszerű, elektronikus szabályozású összkerékhajtást kínál, amely sokoldalú felhasználást garantál.

A Peugeot 4007-et a legújabb típusú 2,2 literes HDi FAP dízelmotor hajtja, amelynek teljesítménye 115 kW (körülbelül 156 LE), környezetvédelmi tulajdonságai pedig elsőrangúak (191 g/km CO² kibocsátás).

npeugeot4


A márka másik fontos szakterülete a futómű, ez hozzájárult a 4007 magas szintű stabilitásának kialakításához. Dinamizmust sugall a gazdagon felszerelt belső tér elrendezése. A 4007 négy független felfüggesztéssel készül. Elöl Mc Pherson rugóstagokat és 22 mm-es stabilizátort találunk. A többlengőkaros hátsó futómű 20 mm átmérőjű stabilizátort foglal magában. A futóművet a Mitsubishi Motors Corporation tervezte, és az európai vásárlók igényeihez igazította. Az 5 2 üléshely nagyfokú variálhatóságot tesz lehetővé.

 

Peugeot 4007: összetett válasz a piaci elvárásokra

A szabadidő-terepjárók ügyfélköre az autó megkülönböztető és presztízst sugalló formatervére, illetve a magas és biztonságot adó üléspozícióra alapozza az elvárásait, olyan autót szeretne tehát, amely robusztusságot áraszt, és az útfekvést ötvözi a kényelemmel. Ezek az ügyfelek hétköznapi használatra szánják az autót, ezért hatással lesz rájuk a motor teljesítménye, a vezetési komfort és az autó környezetbarát jellege is.

npeugeot3


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: