2013-08-25 09:27:55• hírek • Szatmár.ro

Péterfy Borival és a De la Funk zenekarral buliztunk a Kossuth-kertben

Két remek koncerttel ért véget a szombati nap a Kossuth-kertben: előbb Péterfy Bori és a Love Band mozgatta meg a szatmáriakat, utána pedig igazi utcabál hangulatot teremtett a De La Funk. Mindkét zenekar tiszteletét tette a Szatmár.ro sátrában is.

A Partiumi Magyar Napok szombati rendezvényeit koronázta meg Péterfy Bori és a Love Band, illetve a De la Funk bulizenekar koncertje. A magyarországi popszakma „alternatív Madonnájának" becézett énekesnő és együttese fantasztikus hangulatú koncertet adott, megmozgatta és megénekeltette a közönséget, majd a Szatmár.ro sátrában osztotta fáradhatatlanul az autogramokat. A színész-énekesnő hihetetlenül barátságos és kedves volt, nem is beszélve a türelemről, amivel pólókat és autogramkártyákat írta alá.

A fellépésük előtt a Szatmár.ro sátrában vendégeskedett a De la Funk zenekar is. A Kolozsváron alakult együttes főleg külföldi slágerekkel bírta mozgásra a szatmáriakat, zenéjük, profi előadásuk nagyon kellemes meglepetés volt mindenkinek, aki még nem hallotta zenélni őket.

Ezzel párhuzamosan a nagyváradi Csillagocska zenekar táncházat tartott a Babytrend színpad közelében. A népzenére sokan táncra perdültek.

A PMN támogatói:

Kiemelt támogatók: Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány.

Aranyfokozatú támogatók: Tarr Beton, Babytrend, Barta Ati, Autonet, No Pardon Pub.

Ezüstfokozatú támogatók: Farmacenter, CBA, Nyírbátori Sárkányfürdő, Silcomprest, Fery's Invest, Metamob, Kreativ, Inovativ, Kauftherm, Solarex, Secondtex, 2X2 Club, Panatek, Salvator, Transpink, Mindig Friss, Clinica Korall, A24

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: