2018-01-03 09:08:20• hírek • Bede Emőke

Petárda okozott súlyos sérüléseket egy férfinak

A számos rendőrségi figyelmeztetés ellenére továbbra is elképzelhetetlen a szilveszteri ünneplés petárdázás nélkül, azonban sokan nem számolnak a kis robbanórudakban rejlő veszéllyel.

Az év első napjának korai óráiban egy 40 éves férfit szállítottak a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba, ugyanis egy petárda közvetlenül az arca mellett robbant fel.
 

A robbanás következtében a pettyéni áldozat arca sebesült meg, az arcán és a szeme környékén kettes fokozatú égési sérüléseket szenvedett. Sőt mi több, hamarosan egy szemészeti műtét is vár a férfira, ugyanis a jobb szemével kapcsolatban látási problémákra panaszkodott. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított, hogy kiderítse, miként is történhetett a baleset.
 

Az új év első páciense amúgy a sürgősségi osztályon egy 38 éves nő volt, akit légzési nehézségekkel szállítottak kórházba éjfél után 14 perccel. Január másodikán délután 13 óráig 3 baba született a szatmári kórházban és 300 beteget láttak el. Többségük emésztési problémákra panaszkodott, sokakat légzési vagy szívproblémákkal kezeltek, illetve néhány páciens a túlzott italozás miatt szorult orvosi ellátásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: