2012-05-15 08:03:25• hírek • Blikk.hu

Pesten injekciózták Willis ráncait

Hetek óta lázban tartja hazánkat Bruce Willis (57) jelenléte, aki sármos mosolyával, kedves stílusával mindenkit levesz a lábáról. A Die Hard - Drágább, mint az életed film magyarországi forgatásán számos fotó készült már a világsztárról, amelyeken az egyébként nagypapakorú világsztár meglehetősen jól néz ki, arcán nyomát sem találni szarkalábnak, legfeljebb csak a világ megmentése feletti aggodalmában ráncolja néha a homlokát.

A Blikk kiderítette: Bruce Willis egy speciá­lis szépészeti beavatkozásnak köszönheti a korát meghazudtoló kinézetét. A hét végén egy belvárosi magánklinika plasztikai sebésze látogatta meg a világsztárt Budán bérelt villájában, hogy egy úgynevezett kollagénkezeléssel eltüntesse a ráncokat az akcióhősről.

- Úgy tudom, telefonon rendelte meg a kezelést a produkciónak dolgozó egyik magyar asszisztens, aki alapve­tően minden olyan dolgot intéz a stábnak, amelyhez helyismeret és magyar kapcsolatok kellenek. Az orvos és a segítője ki is ment a budai villához a megfelelő eszközökkel, hogy megszépítsék a sztárt, aki nagyon óvatos volt, az augusztusig otthonául szolgáló házba ugyanis csak az orvost engedte be, az asszisztensét nem - mesélte egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

De mi is tulajdonképpen ez a kollagénkezelés, amelyet Bruce Willis igényelt? Dr. Szabó Barnabás plasztikai sebész a Blikknek elmondta: sokféle kollagénterápia van.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: