2014-10-15 02:11:06• hírek • Blikk.hu

Perverz képekkel zaklatják az x-faktorost

Perverz férfi zaklatja Krizsma Gwendolint!

Az X-Faktor „tiszta lapos" versenyzőjét egy aberrált pasi folyamatosan mocskos üzenetekkel bombázza, nemi szervéről küld különböző szögből fotókat, amelyekhez üzeneteket mellékel. Nem csoda, hogy a fiatal lány teljesen megrémült, hiszen azt sem tudja, hogy az illető honnan tudta meg a privát e-mail címét.

- Vagy nagyobbra vágysz? Sokkal nagyobbra... - állt az egyik e-mailben, majd miután tovább görgette Gwendolin a levelet, meglátta a kilenc darab perverz fotót, amelyeken hol a zaklató férfiassága látható teljes izgalmi állapotában, más képeken pedig azt dokumentálta, amint egy hölgy „játszadozik" vele. De ez csupán egy a sok levél közül, Gwendolint ugyanis minden egyes nap várja egy újabb zaklató e-mail a virtuális postaládájában.

- Körülbelül egy hete kezdett el írogatni nekem, szinte naponta kapok tőle üzenetet. Természetesen névtelenül. Valahogyan kinyomozta a privát e-mail címemet. És nem elég, hogy rendszeresen fotókat csatol a nemi szervéről, nem is keveset, de még gusztustalan üzeneteket is ír mellé. Például azt kérdezi, szerintem milyen a nemi szerve formája, tetszik-e nekem, elfogadnám-e, és hogy mire vágyom - mesélte a Blikknek zaklatottan az énekesnő, aki hiába nem válaszol elvetemült, beteg rajongójának, az mégsem áll le.

- Természetesen soha nem válaszolok. Nagyon bepánikoltam az első üzenetnél, szabályosan féltem. Elképzelni sem tudom, ki lehet a zaklatóm, de valószínű, hogy a műsorban figyelt fel rám - folytatta Gwen, akit felkészülésében is megzavart a perverz rajongó feltűnése. A számtalan gusztustalan üzeneten nehezen tudja túltenni magát.

Ha kíváncsi a hír folytatására, kattintson ide kérem és a Blikk.hu-n elolvashatja!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: