2019-07-15 05:16:11• hírek • Blikk.hu

Perverz felvételekkel és képekkel zaklatják Köllő Babettet

A Feleségek luxuskivitelben sztárja időnként meglepődik azon, hogy milyen leveleket kap a közösségi oldalon. Pedig akár a kötekedő kommentelőkkel is szívesen elbeszélget a színésznő, ám azzal nem tud mit kezdeni, amikor valaki obszcén szöveggel, képpel vagy videóval „lepi meg”.

– Azért el kell mondanom, alapvetően pozitív, kedves üzeneteket kapok. Persze, vannak olyanok, akik kötekednének, nekik általában válaszolok is, és az esetek nagy részében kulturált beszélgetés alakul ki – mesélte a Blikknek Babett. – És persze, van a másik véglet...
 

A vonzó, szőke színésznő időről időre kap sikamlós üzeneteket, ám egyelőre nem érezte szükségét annak, hogy komolyabb válaszlépést fontolgasson.

– Nem elég, hogy sokszor 14-15 éves fiúk írják, hogy „megérnél egy patront”, néhányan a nemi szervükről küldenek fotót. Sőt, kaptam már olyan videót is, amelyen egy férfi önkielégítést végzett – mondta felháborodva Köllő Babett. – Nem igazán értem, mi ezzel a céljuk a férfiaknak. Automatikusan törlöm a gusztustalan tartalmakat.
 

Babett kislánya, Milla 9 éves, még nem használja a közösségi oldalakat, az édesanyja azonban már készül rá, hogy miként védje meg a lányát a hasonló támadásoktól.

– Ritkán osztok meg róla képet, mert nem akarom, hogy bántsák – magyarázta Babett. – Az biztos, hogy sokára lesz internetes profilja, és azt is én kezelem majd, hogy lássam, kik írogatnak neki. Nem a barátaival való üzengetése érdekel, hanem az ilyen beteg emberek, akik meztelen fotókat, videókat küldenek magukról. Egy kislánynak nem szabad ilyet látnia!
 

A Feleségek luxuskivitelben csillaga szerencsésnek érzi magát, hogy Millát az iskolatársai sem bántják.

– Ahova a lányom jár, több szülő is ismert, így ebből soha nem volt baj. Sőt, amikor Milla elsős volt, a sorozatot kedvelő nagyobb lányok gyakran megállították, hogy elmondják, mennyire szeretnek engem – mondta nevetve Köllő Babett.


További izgalmas sztársztorikért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: