2020-07-07 07:45:25• hírek • Blikk.hu

Perre készül az Instagram ellen Galambos Lajos: eltűnt a lánya bevételt termelő közösségi oldala

„Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál vagy az oldalt eltávolították.” Pár napja ezzel a hibaüzenettel találkozhatnak, akik a legnagyobb fényképmegosztó közösségi oldalon Galambos Boglárka (21) profilját keresik. Akik egyébként nincsenek kevesen, hiszen a mulatóssztár, Galambos Lajos (59) lánya ismert influenszer. Több mint 16 ezer követője van az Instagramon, illetve volt.

– Arra gyanakszom, hogy egy hekker feltörte és elrejtette az Insta-oldalamat. Már jelentettem, de egyelőre semmi sem történt. Nagyon csalódott vagyok, de reménykedem, hogy visszakaphatom – válaszolta megkeresésünkre Galambos Boglárka. – Sajnálnám, ha bárki azt gondolná, hogy sértő vagy bántó tartalom miatt tiltottak le. Erre nagyon vigyáztam. Csak arra tudok gondolni, hogy bűncselekmény áldozatává váltam.


Internetes fórumának eltűnésével anyagi kár is érte a modell szépségű egyetemista lányt.

– Sok munkám van abban, hogy 16 ezer követő figyelmét elnyertem. Ez természetesen bevételt is jelentett, most is van érvényes influenszer-szerződésem, de ettől is megfosztottak. Félek, kezdhetek mindent elölről – magyarázta Galambos Boglárka, aki édesapja támogatását kérte.
 

– Minden jogi segítséget meg akarok adni a lányomnak, hogy az Instagram-oldalát visszaszerezze. Ha kell, nemzetközi jogászhoz fordulok, majd pert indítok ez ellen az amerikai médiakonszern ellen – fakadt ki Lajcsi, aki nagyon büszke elsőszülött gyermekére, hogy influenszer lett belőle. Nem zárják ki, hogy rendszerhiba történhetett, de Lajcsi mást sejt.
 

– A lányomnak nincsenek haragosai, de nekem sajnos vannak. Elképzelhető, hogy rajta keresztül kerestek rajtam a fogást – tette hozzá a trombitaművész, aki jelenleg is tartó bírósági ügyében többször hangsúlyozta, támadás áldozatának érzi magát.
 

– Nem lehet kizárni a hekkertámadást, de azt sem, hogy az egyik hibafigyelő algoritmus túlreagált – foglalta össze Lévai Richárd közösségi marketing szakértő. – Illetéktelen személy el tudta rejteni a kérdéses oldalt a belépési jelszó ismeretében. Ebben a helyzetben a legrosszabb a várakozás. Ki kell várni, amíg válaszolnak – mondta a specialista, aki már furcsa esetekkel is találkozott. – A koronavírus-járvány miatt otthoni munkavégzésre kényszerült hibafigyelők sajnos lassabban haladnak, miközben pont a pandémia miatt nőtt meg a közösségi oldalak forgalma. Ezért egy ideje aránytalanul nagy lett a hibafigyelő algoritmusok szerepe, de ezek sem tévedhetetlenek. Félrefordítják a magyar szavakat, de a fotókat is máshogy „látják”. Nemrégiben egy kádban fürdőző hölgy könyökét nézte fedetlen kebelnek egy ilyen program, így azonnal lekapcsolta a kérdéses oldalt.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: