2010-09-14 17:32:54• hírek • blikk.hu

Perlik Alföldit tartozása miatt

Közel egymilliós tartozást halmozott fel Alföldi Róbert (42) - a Helyi Téma információi szerint. A Nemzeti Színház igazgatója kiverte a biztosítékot szomszédainál, amiért állításuk szerint nem fizeti lakása után a közös költséget, és a házban lakók közös helyisége után a bérleti díj rá eső részét sem.

Egy neve elhallgatását kérő szomszédja szerint jó párszor kapott felszólítást, ám mit sem törődve ezzel, élte tovább az életét, és növelte a tartozásait. A Blikk úgy tudja, hogy ügye bírósági szakaszban van, Alföldi azonban Norvégiából azt üzente: befizette az óriási összeget.

- Felháborítónak tartom, hogy egy ilyen neves művész, mint ő, megengedi magának, hogy ne fizessen. Mi, átlagemberek ügyelünk arra, hogy kis pénzből is fedezzük a kiadásainkat, érdekes módon nekünk sikerül. Akkor neki, aki bizonyára sok pénzt keres, miért nem?! Pont neki kellene példát mutatnia, de nem azzal, hogy tartozást halmoz fel - háborgott az egyik, neve elhallgatását kérő lakó.

- Úgy tudom, hogy az összeg, amivel tartozik, közelebb van az egymillióhoz, mint a félmillióhoz. Nemcsak a közös költséget nem fizeti, hanem azt a díjat sem, amit a tömb közösen használt helyisége után számolnak fel. Már többször kapott felszólítást, ami, úgy tűnik, nem jelentett semmit, ezért bírósági szakaszba került az ügy - árulta el Alföldi egyik szomszédja, aki elmondta azt is, hogy a művész gyakran téma a tömb lakói között, amiért nem fizet.

Próbáltuk utolérni a Nemzeti Színház igazgatóját, de hoszszú ideig nem tudtuk őt elérni. A színház sajtósa, Gálos Orsolya elárulta, Alföldi Norvégiában tartózkodik, mert ott rendez. Rövid időn belül azonban Alföldi üzent: már rendezte a tartozását..

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Külföldön van. Alföldi Róbert külföldről üzent: már fizetett
Külföldön van
. Alföldi Róbert külföldről üzent: már fizetett


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: