2010-06-10 10:42:30• hírek • www.ma.hu

Peren kívüli egyezség lehet

Egyre jobban érzi magát az őrbottyáni idős férfi, aki a Stohl András által okozott balesetben combnyaktörést szenvedett - Járókerettel már nehézkesen, de közlekedik. Az otthon lábadozó Pali bácsit csak az bántja, hogy nem tud dolgozni a földeken, és hogy a lapokban légből kapott információk jelennek meg róla és családjáról.

Egy közeli hölgyismerőse elmondta, az idős férfi hajlik a peren kívüli megegyezésre a színésszel, Stohl ráadásul aláírta a papírokat, melyek lehetővé teszik, hogy Pali bácsi kárigényét a biztosító fizesse. Nem igaz, hogy a férfi gyűlöli Stohl Andrást, hívő ember, aki képes a megbocsátásra, és nem akar hasznot húzni a sztár szorult helyzetéből - mondta el a Napi Ásznak Pali bácsi közeli ismerőse.

Stohl András május 8-án okozott balesetében az őrbottyáni férfi volt a legsúlyosabb sérült. A színész kezdettől fogva igyekezett látogatni Pali bácsit, vitt neki üdtőt a kórházba.

A hírek szerint az idős ember nem szívesen látta. Amióta pedig hazatért, a hírek arról szóltak, hogy még az őrbottyáni emberek is őrzik az idős ember nyugalmát, amellett, hogy rokonsága folyamatosan figyeli, ki közelíti meg a házát.

A településen azt beszélték, Stohl András időről-időre feltűnik, és megpróbálja Pali bácsit megtalálni, aki már távoltartási végzés kérését is fontolóra vette, mert a sztár a kórházban is zaklatta.

Az őrbottyániak szerint Buci nem bűnbánása miatt jön, hanem ügyvédje tanácsára, és a megállapodás lehetőségét igyekszik keresni az idős emberrel.  Pali bácsi azonban erre nem hajlandó, de a család sem nézné jó szemmel, ha Stohl pénzzel megúszná felelőtlen viselkedését - írták a lapok. Egy falubeli arról is mesélt, hogy a helyiek szemmel tartják a média kíváncsiskodó munkatársait is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: