2013-04-02 19:12:02• hírek • Szatmar.ro

Már aligazgatója is van a Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóságnak

Kedd déltől immár nem csak igazgatója, hanem aligazgatója is van a Szatmár Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóságnak (MSII). Virgil Dragost többek között Eugeniu Avram prefektus és Daniel Muresan igazgató jelenlétében iktatták be.

A 27 éves fiatalembernek eddig nem sok köze volt a sporthoz. A politikai és gazdasági végzettséggel rendelkező Dragos korábban Valer Marian szenátori irodáját vezette.

„A sportban még volt mozgás, de az ifjúság terén az utóbbi 2-3 évben semmi sem történt, ezért főleg ezen a területen akarok fejleszteni, az igazgatóságot szeretném kijuttatni a névtelenségből. A fiatalság számára a legnagyobb probléma a munkahelyek hiánya, ezért a helyi illetékes hatóságokkal együttműködve erre szeretnénk megoldást találni, továbbképző és átképző tanfolyamokat szervezni. A megyei tanáccsal egy stratégiát kell kidolgoznunk az ifjúság gondjainak a megoldására, a sportot pedig népszerűsíteni kell a fiatalok körében, felállítani őket a számítógép mellől", foglalta össze terveit és elképzeléseit Virgil Dragos.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: