2013-08-20 15:56:32• hírek • Kocsis Zoltán

Péntektől kaphatóak a bérletek az Olimpia meccseire

Péntektől kaphatóak az Olimpia labdarúgócsapatának 2013-2014-es szezonjában lejátszott hazai meccsekre érvényes bérletek. A vezetőség kétfajta bérletet dob piacra.

Miután az előző szezon végén az Olimpiának sikerült kiharcolnia a II. osztályba való visszajutást, a következő idényben egy régi hagyomány is újjá éled: a civilizált országokban bevett gyakorlat szerint a szurkolók bérleteket vásárolhatnak a csapat hazai meccseire.

A klub vezetői kétféle bérletet kínálnak megvételre: a normál bérlet 70 lejbe kerül, ezért a szurkolók értelemszerűen az együttes valamennyi hazai meccsét megtekinthetik. Emellett piacra kerül majd száz VIP-bérlet is, melynek ára 150 lej lesz. A klub közleményében kiemelik, hogy az első 1500 bérletes előnyt élvez majd az ülőhelyek megszerzésében - az elképzelések szerint ugyanis közel 1600 ülőhelyet hoznak létre, miután leszigetelik az érintett lelátórészt.

Szintén fontos információ, hogy az első ezer bérlet értékesítését követően a tulajdonosaik tombolán vesznek részt, amelyen a három teljes Olimpia-felszerelés, a három Jako márkájú szabadidő-ruházat vagy a tíz, a játékosok által dedikált labda egyikét nyerhetik meg.

A bérleteket augusztus 23-tól, azaz péntektől lehet megvásárolni az Olimpia stadion jegypénztárában, az Aurora hotel recepcióján vagy az újságárusoknál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: