2010-09-02 14:23:43• hírek • Szatmar.ro

Péntektől kapható bérlet a VSK meccseire

A kézicsapat egy utolsó igazolással erősítette meg keretét.

Bár a román férfi kézilabda élvonal, a Nemzeti Liga küzdelmei már ezen a hét végén megkezdődnek, a Szatmárnémeti VSK együttese szombaton Temesváron, majd az azt követő fordulóban Suceavában lép pályára. Ennek következtében a szurkolóknak szeptember 11.-ig kell várniuk, hogy élőben megtekinthessék kedvenceiket, akkor az együttes Bákó csapatát fogadja.

Addig pedig a szurkolók kényelmesen beszerezhetik az egész szezonra érvényes bérleteiket, amikhez péntektől lehet hozzájutni a Sportlíceum Ady Endre utcai terménél hétköznaponként 10-12 és 17-19 óra között. Érdeklődni Kibédi Adalbertnél lehet a 0744-517378-as telefonszámon. Ami a bérlet árát illeti, az jutányosnak nevezhető, tekintve, hogy a kézi-és a kosárlabda csapat meccseire egyaránt érvényes: 150 lejbe kerül.

Ami a férfi kézilabdacsapat programját illeti, a fiúkra nem vár könnyű kezdés Temesváron. Még akkor sem, ha a klub vezetői kevéssel a szezonkezdet előtt egy újabb igazolással erősítették meg a keretet: Cosmin Libert Székelyudvarhelyről költözik át a Szamos partjára. Libertnek a sérült Vizsbovszkijt kell helyettesítenie irányítói poszton, az ukrán felépülése után pedig mindketten képesek átlövőként is játszani. Ami Vizsbovszkij sérülését illeti, a játékos már elkezdte a futóedzéseket, de még legalább másfél hónapnak kell eltelnie, amíg pályára léphet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: