2013-01-15 17:22:33• hírek • Kocsis Zoltán

Péntekig jelentkezhetsz a szamoskrassói focibajnokságra

Január 19-én, szombaton teremfoci-bajnokságot rendeznek a Nagykolcs és Szamoskrassó közötti sportteremben - aki kimarad, az lemarad egy élményről. Ha szeretsz focizni és van néhány barátod, haverod, akik szintén szeretik rúgni a bőrt, akkor ne habozz! Jelentkezz!

A szervezők legkevesebb nyolc és legtöbb tizenkét csapat nevezését várják - a benevezettek számától függ majd a pontos a program, a csoportok kialakítása és a játékidő is. Ami viszont biztos, hogy a mérkőzéseken egy csapatban egyszerre öt mezőnyjátékos és egy kapus lehet majd a pályán. A keretbe legtöbb tíz játékost lehet nevezni.

A meccseken a futsal szabályai érvényesülnek majd, ami kimondja többek között, hogy becsúszni nem szabad (csak üres labdára), a labdát a kapus kézzel hozza játékba, a haza passzolt játékszert a hálóőrnek nem szabad megfognia. Oldaldobás esetén pedig a játékos lábbal hozza játékba a lasztit.

A nevezési díj csapatonként 100 lej, nevezni pedig január 18-ig, péntek 15.00 óráig lehet a 0744584745 és a 0760685833 telefonszámokon Kallós Zoltánnál illetve Por „Miti" Dumitrunál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: