2012-08-30 15:15:07• hírek • Póti Orsolya

Péntekig hosszabb munkaprogram az útlevélosztályon

A szatmárnémeti útlevélosztályon augusztus 31-ig hosszabb munkaprogrammal várják a kérelmezőket.

A prefektúra azt a döntést hozta, hogy az augusztusi hónapban meghosszabbítja az útlevélosztály nyitva tartását, ugyanis ebben az időszakban nagyon sokan igényelnek útlevelet és sok külföldön élő személy ilyenkor intézi az iratokkal kapcsolatos ügyes-bajos dolgait. A prefektúra munkatársai erre a döntésre a sok éves tapasztalat alapján jutottak, hiszen a téli hónapok mellett, augusztus is csúcsidőszaknak számít az osztályon.

Azok a szatmári lakosok, akik olyan országba készülnek, ahová útlevél kell, idejében bizonyosodjanak meg arról, hogy érvényes-e a dokumentum, hiszen számos olyan eset van, amikor csak útközben veszik észre, hogy érvényét vesztették a különböző okmányok.

A nyitvatartási rend adta lehetőséggel augusztus 31-ig élhetnek a megye lakói. Kérelmeket benyújtani munkanapokon reggel 8.30 óra és 18.30 között lehet, a kész útleveleket pedig 16.30 óráig vehetik át a kérelmezők. Egyébként az egyszerű elektronikus útlevél ára 276 lej, míg az egy évig érvényes ideiglenes útlevél 216 lejbe kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: