2015-04-23 16:40:09• hírek • Szatmár.ro

Hit és Gyógyítás - vallás és egészségügy egy előadásban

Több visszatérő vendég is részt vesz a Hit és Gyógyítás előadássorozat következő rendezvényén.

"A hívő orvos jobban gyógyít, a hívő beteg jobban gyógyul" - ez a mottó, amivel hat évvel ezelőtt elindult a Hit és Gyógyítás előadássorozat. Ahogy eddig, úgy most is a hónap utolsó péntekén várják újabb találkozóra a szatmáriakat, 18 órai kezdettel, természetesen továbbra is nemre, vallásra, politikai hovatartozástól függetlenül.

"Áprilisban visszatérő vendégekkel találkozhatnak az érdeklődők az előadáson. Visszatérők, mert Varga Botond segédlelkész korában egyik lelke és szervezője volt a sorozatnak, most pedig mint a kisbábonyi református gyülekezet lelkipásztora szeretne a témakörben újat, hasznosat adni a régi ismerősöknek" - mondja Dr. Vass Zoltán, a találkozók szervezője.

Dr.Baculescu Ágnes pszichiáter főorvos asszony szintén törzsvendége a sorozatnak. Ezúttal a félelmekről szeretne megosztani keresztényi és pszchiátriai tapasztalatait az érdelkődőkkel.

A találozó kulturális részében fellépő Higyed Bence is régi ismerőse a Hit és Gyógyítás találkozók törzsközönségének. Ezúttal mint zongorista fogja elkápráztatni a közönseget, de valószínűleg trombita-tudását is megcsillogtatja majd. A sorozat örökös tagja és fellépője, András Gyula nyogalmazott színművész is a közönség elé fog állni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: