2020-06-17 08:33:32• hírek • Fizetett tartalom

Pénteken újranyit az Aquastar!

Június 19-én, tehát e hét péntekjén reggel 9 órakor újra megnyitja kapuit régiónk legnagyobb és legkedveltebb aquaparkja, az Aquastar.

Remek hírrel szolgál az Aquastar aquapark a strandkedvelőknek. A veszélyhelyzetben érvényben lévő szigorítások enyhítésének harmadik szakaszába lépve, az illetékes szervek lehetővé teszik a szabadtéri medencék újranyitását. Természetesen a komplexum él a lehetőséggel, így 2020. június 19-én ismét beindítja kültéri szolgáltatásait az aquapark.


Újra megtelhetnek tehát a vizek birodalmának szabadtéri medencéi, a csúszdák visszanyerhetik eredeti küldetésüket, míg a teraszokon az aquapark vendégei ezúttal is lazíthatnak egy finom hűsítő és ízletes étel társaságában. A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, az Aquastar egy sor egészségügyi óvintézkedést vezet be a nyitás napjától kezdődően. A főbejáratnál, illetve a mellékhelyiségekben, öltözőkben látható helyen kézfertőtlenítők lesznek kihelyezve. A létesítménybe belépő vendégeket járványtani szűrésnek vetik alá az aquapark alkalmazottai. Az Aquastar területén is be kell tartani a kötelező — kétméteres — biztonsági távolságot, a napozóágyakat is ennek megfelelően helyezhetik el a fürdőzők.


A több hónapos kényszerszünet ellenére az aquaparkban nem állt le teljesen a munka. A medencék és csúszdák fertőtlenitése és megtisztítása után, a megrongálódott csempedarabok pótolása következett. A felújítási munkálatok lassan a végéhez közelednek, ami azt jelenti, minden készen áll a nyitásra. Ne feledjék, június 19, péntek reggel 9 óra.


Íme a nyári szezon ártáblázata:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: