2016-01-27 14:51:41• hírek • Szatmár.ro

Pénteken újabb Hit és Gyógyítás előadást tartanak

A hónap utolsó péntekének továbbra is állandó programpontja a vallási és egészségügyi témájú előadás.

"A hívő beteg könnyebben gyógyul, a hívő orvos könnyebben gyógyít" - a mottó 2016-ban is érvényes és marad a Hit és Gyógyítás előadások megszokott dátuma és helyszíne is. Minden hónap utolsó péntekén a Németi templom gyülekezeti termében várnak mindenkit - etnikai, politikai, vallási nézetektől függetlenül -, akik érdeklődnek a vallás, illetve az egészségmegőrzés iránt.

Január 29-én Ilyés Sándor evangélikus lelkipásztor lesz az előadás hit-részének előadója, aki először lesz a sorozat vendége.

Az orvosi, egészségügyi rész meghívotja viszont egy visszatérő vendég lesz. Dr. Bzduch Márta diabetológus főorvos előadásának címe Jó zsírok, rossz zsírok - ebben a cukorbetegség újabb titkairól fog beszélni.

A sorozat képzőművészeti részében a Kolozsvári Képzőművészeti Egyetem végzősének, Erdélyi Tünde Tamarának a kiállítása nyílik majd meg. Az örökös tag, András Gyula színművész is szórakoztatja majd a résztvevőket. Genda Szabolcs református lelkipásztor orgonajátékkal fogja Isten igéjét hirdetni.

Természetesen lehetőség lesz bensőséges beszélgetésre, eszmecserére, a szokásos szeretetvendégség keretében pedig a szervezők egy igazán eredeti menüvel készülnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: