2020-01-29 09:20:53• hírek • Szatmár.ro

Pénteken tartják a 2020-as esztendő első Hit és gyógyítás előadását

január 31
A Szegletkő együttes
A Szegletkő együttes

Ismét itt a hónap vége, ismét itt az utolsó péntek, úgyhogy újabb Hit és gyógyítás előadást tartunk a Németi Református Templom gyülekezeti termében. A mottó változatlan: a hívő beteg könnyebben gyógyul, a hívő orvos könnyebben gyógyít - üzenik a szervezők az előadás Facebook-eseménye által.

Az első előadásra január 31-én, este 18:00 órától kerül sor, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt vallási, politikai és etnikai hovatartozástól függetlenül. Az est lelkészmeghívottja: lllyés Sándor evangélikus lelkipásztor.


Az orvosi részben a Bzduch család legfiatalabb orvosa, Dr. Bzduch Árpád hematológus szakorvos, a West Medica Klinika legújabb szakorvosa a vérszegénységről tart előadást, és az interaktív részben szívesen válaszol bármilyen, a hematológiával kapcsolatos kérdésre, közvetlenül, családiasan, ahogy csak a Bzduch család teszi azt évek óta a Hit és gyógyításon.


A művelődési részt és a hangulatot az Illyés Sándor evangélikus lelkipásztor által meghívott, egyházi, alkalomhoz illő zenét játszó Szegletkő együttes biztosítja. Prózában most is Kovács Árpád fog mosolyt csalni a jelenlévők arcára. Nem marad el a megszokott szeretetvendégség, családias jókedv, vidámság, no és persze a meglepetések sem.


Helyszín: Wolfenbüttel (Wesselényi) utca 4. szám.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: