2016-08-01 15:00:06• hírek • Szatmar.ro

Megunhatatlan előadók és örökzöld slágerek a Partiumi Magyar Napokon

Ha azt mondjuk Mamma Maria, vagy csak odaszúrunk egy gyors „csikidám"-ot, mindenki tudja kire gondolunk: igen, nem titkoljuk tovább, hogy a 15. Partiumi Magyar Napok alkalmából visszatér Szatmárnémetibe Korda Gyuri bácsi és az ő hőn szeretett Klárikája, Szikora Robi pedig már hangolja a gidákat egy igazi csikidámos bulira.

Korda Gyuri és Balázs Klári nagy visszatérői a PMN rendezvénysorozatnak, hiszen 2013-ban már kifordították sarkából a Kossuth-kertet, ahol szó szerint a fákról is rajongók lógtak. Nem lesz ez másként idén sem, jó lesz idejében helyet foglalni a színpad előtt augusztus 27-én, szombaton, mert 19.20-tól Gyuri bácsiék bebizonyítják, hogy a táncdalfesztiválok slágerei a 21. századi színpadokon is megállják a helyüket.

Azokat, akik a könnyedebb dallamokat kedvelik, már pénteken, azaz augusztus 26-án várjuk az Október 25-e térre, hiszen érkezik Szikora Robi és az R-Go, no meg persze a gidák. Lesz itt csikidám, ballag majd a katona és valószínűleg az is kiderül, hogy szeretünk is, meg nem is... vagy mégis?

És ha mindez nem lenne elég, ha igazi rockabilly hangulatra, pomádéra és elpattant húrokra vágynak, nos akkor van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk: augusztus 28-a, 18 óra, Kossuth-kerti nagyszínpad és az utánozhatatlan Dolly Roll, élükön az örökifjú Dollyval. 29 év, 27 lemez, több mint 5.000.000 eladott hanghordozó, 12 arany-, 3 platina-, 1 gyémántlemez, számtalan felejthetetlen koncert. Imponáló mérleg! Valójában se szeri, se száma a slágereknek, amelyeket a Dolly Roll nevéhez lehet kötni, úgyhogy igazi slágerparádéra számíthatnak azok, akik kilátogatnak majd a Kossuth-kertbe, a régió legszínesebb rendezvényére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: