2017-10-23 10:22:23• hírek • (x)

Pénteken olasz esttel várja vendégeit a Confort étterem

Bár a Confort neve eddig is egyet jelentett a garantált minőséggel, most azonban egy új szintre emelik a vendéglátás fogalmát. Ettől a héttől kezdve ugyanis a méltán elismert séf, Cristi Popovits is az étterem csapatát erősíti majd.

A fiatal mesterszakács kicsivel több mint egy évtizede kóstolt bele legelőször a gasztronómia világába, azóta pedig bejárta a ranglétra összes fokát, hogy mára a csúcsra érjen. Pályafutása során több elismert hazai séftől is tanulhatott, megfordult Kolozsváron és Bukarestben is. Emellett lehetősége volt külföldön is dolgozni, így más kultúrák ízvilágát is megismerte, hogy most elhozhassa Szatmárnémetibe.

Popovits séf számára a főzés nem munka, hanem valódi hivatás, hiszen a konyhapult mögött állva érzi igazán jól magát. Vezérelvéhez – „Legfrissebb alapanyagokból a legjobb ételeket!” – mindig tartja magát, konyhájából valóban csak minőségi ételek kerülhetnek ki.

Nem lesz ez másként a séf által megálmodott olasz estén sem, melyen Popovits az olasz konyha rejtelmeibe kalauzolja vendégeit. Az október 27-i est nyitánya egy füstölt lazacos, avokádós bruschetta-különlegesség lesz, melyet a mesterszakács még megbolondít egy kis garnélás túrómousse-szal is. Ezt követi az elmaradhatatlan olasz pasta egy választott szósszal, majd egy minestrone garnélával és gnocchival. A menüsort egy desszert zárja: a Confort étterem új séfje elkészíti kedvenc tiramisuját. Emellett a vendégek választhatnak majd egy pohár fehér bor és egy rozé közül.

Az olasz est menüje 80 lejbe kerül majd, azonban lehetőség van féladag rendelésére is. Aki szeretne részt venni a Cristi Popovits-féle kulináris kirándulás első állomásán, asztalt foglalhat a 0361-915 és a 0361-800801-es telefonszámon, valamint az étterem facebook oldalán privát üzenetben. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: