2018-12-13 10:54:03• hírek • Szatmár.ro

Pénteken nyit a műjégpálya. Mutatjuk, mennyiért szánthatjuk majd a jeget

December 14-én, pénteken nyitja meg kapuit a szatmáriak által várva várt korcsolyapálya. 

Az idei műjégpálya nemcsak a sportoláshoz nyújt majd kiváló lehetőséget, hanem igazi ünnepi látványosságként is szolgál majd, hiszen az egész felületét egy fénykupola fogja borítani, a Coposu sétánnyal pedig egy látványos fényfolyosó köti majd össze.

 

A korcsolyapálya felülete 600 négyzetméter, és naponta délelőtt 10 órától este 22 óráig üzemel majd. A belépők az idei évben a gyerekeknek 5 lejbe kerülnek, míg a felnőttek 10 lejért korcsolyázhatnak két órát, egy pár korcsolya bérlése pedig 5 lejbe kerül. Naponta 10 és 14 óra között az előre bejelentkezett szervezett csoportok számára a belépés ingyenes.


„Szeretnénk, ha az ünnepek ideje alatt a felnőttek és gyerekek is egyaránt megtalálnák azt a helyet, ahol jól érzik magukat. Az idei műjégpályánk nemcsak méretében nagyobb mint az eddigiek, hanem rendkívül látványos is. Arra törekedtünk, hogy a belépők is alacsonyak maradjanak, így minden szatmári élvezheti majd ezt a kikapcsolódási lehetőséget.” – nyilatkozta Kereskényi Gábor polgármester.



Ugyanakkor arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a Coposu sétányon megannyi kézműves és termelő is kínálja portékáit, kiknek pultjánál kézzel készült ékszerek, ruházati cikkek, ünnepi díszek, friss hústermékek, aranyló méz és megannyi egyéb különlegesség közül válogathatunk. Bár a csúcsidőszak a karácsonyt közvetlenül megelőző napokban van, kilátogatni nem csak akkor érdemes. A színes kínálatnak köszönhetően ugyanis könnyedén beszerezhetjük itt szeretteink számára az ajándékokat, melyek kétségtelenül különlegesebbek, mintha egy bevásárlóközpontban vennénk egy kozmetikai ajándékcsomagot. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: